Синът на Радев неузнаваем с нова визия (Снимки)




С нов имидж е вече президентският син Георги Радев, видя „Ретро“. Наследникът на държавния глава е променил визията си – пуснал си е брада, както и бретон. Досега младежът се носеше винаги късо подстриган, почти нула номер, и гладно избръснат. Промяната във външността му била продиктувана от световните модни тенденции, като била повлияна най-вече от рап музиката, чийто почитател вероятно е Радев-младши.






Георги Радев върти собствен бизнес от година насам





На снимката, с която единствено „Ретро“ разполага, той позира с черни очила и тъмно облекло. Кадърът е заснет пред семейното жилище, което Георги обитава заедно с майка си Гинка – първата съпруга на президента, и сестра си Дарина. На същия адрес е регистрирана и фирмата на президентския син, който от почти година насам се подвизава като бизнесмен.





На 9 май 2023 г. той основа дружеството „ИТА 999“ ЕООД, което се занимава с търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност (включително внос и износ), складова дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество и други. Капиталът, с който Георги започна бизнеса си, бе символичен и възлизаше на едва 100 лева. Фирмата му обаче функционира от твърде кратък период от време, за да се знае какви са приходите му от нея.






Щерката на президента вече е блондинка





Бившият футболист се отказа от спортната си кариера и в последните години избягва светлините на прожекторите за разлика от по-голямата си сестра Дарина. Георги е студент, но не е ясно в кой университет и каква специалност изучава. Красивата Дарина обаче ще се дипломира тази пролет като драматична актриса от НАТФИЗ, а от академията твърдят, че притежава и голям талант.





Тя се изявява не само на сцената на университета, но неотдавна се сдоби и с роля във филм спектакъл на скандалната Касиел Ноа Ашер. Напоследък Дарина също е с променена визия. Тя е с още по-рус цвят на косата, но и е отслабнала драстично. Щерката на президента винаги е била красавица с фигура на модел и нейни почитатели в социалните мрежи коментират, че тя няма нужда от допълнително вталяване.


Четете още:

🔴 Едно село до София става най-луксозният квартал. Избиват се за къщи

🔴 БАН ни удари теслата за еврото! Тежка прогноза

🔴 "Казвам се Станислава". Стотици хора ужилени с кредит, прилъгани, че печелят награда





Източник: Ретро





Коментари

горе