Настъпва първата ВЪЛШЕБНА ДАТА за 2024 - 24.02! Направете това и Зеленият дракон ще ви поднесе всичко на тепсия:



2024 година е пълна с промени, тайни и неочаквани обрати на съдбата. Вторият месец от годината още не е приключил, а всички вече усещат напрежението, което няма да изчезне през цялата година на Дракона.  24 февруари 2024 г. се смята за една от най-силните огледални дати тази година.





Защо това е така, редакторите на “За Жената” ще ви кажат днес. 

Хората отдавна вярват в магията на числата и наблюдават небесните тела. Поведението на Луната и звездите пряко влияе върху поведението на водата на Земята и настроението на хората. Затова всеки усеща пълнолунието, новолунието и движението на планетите в галактиката. Числата и числата имат свой характер и влияят върху съдбата на човека. Ето защо астролозите и нумеролозите придават толкова голямо значение на огледалните дати всяка година. И тази година огледалните дати имат двойна сила, защото цялата година е и високосна.





огледална дата





Какво очаква човечеството на 24 февруари 2024 г.? Много астролози, ясновидци и други знаещи хора отдават голямо значение на новата година. Според тях това е годината, в която ще се установи нов ред в света. Старата ера приключи с 2023 г., а началото на нова ера ще премине през болезнена трансформация и на първо място това ще се отрази на мисленето на човечеството. Годината на Дракона се отличава с огромна сила и издръжливост, които ще бъдат полезни на всеки жител на планетата Земя.





Числото 24 се характеризира като надеждност и стабилност, но в същото време способност да избягва острите ъгли и да намира компромисни решения по всякакви въпроси. В нумерологията числото 2 символизира гъвкавост и деликатност, а числото 4 символизира упорит труд и търпение. През 2024 г. влиянието на това число се удвоява, тъй като присъства както в началото, така и в края на датата. От това можем да заключим, че цялата 2024 година ще балансира между устойчивост в целите си и гъвкавост в постигането им. Когато ще е необходимо да се променят методите за постигане на целите под въздействието на външни фактори.





В събота, 24 февруари 2024 г., астролозите и нумеролозите препоръчват да си останете вкъщи. По-добре е да посветите този ден на семейството си и да правите планове за бъдещето. Само не забравяйте да включите грижата за себе си в този план. В този ден е най-добре да подредите дома и мислите си. Организирайте жизненото си пространство и енергия. Защото именно от този период започва активна работа за постигане на целите, поставени за годината. До този момент можете да пишете и коригирате планове.





медитация йога

НА ТОЗИ ДЕН МОЖЕТЕ И ТРЯБВА:





  • Да пожелавате желания, дори и най-невероятните. В края на краищата това е ден с много мощна енергия.
  • Медитирайте. Тогава желанията ви ще бъдат структурирани, а огледалната среща ще удвои потенциала ви за тяхното реализиране.
  • Занимавайте се с творчество и занаяти, пишете поезия, рисувайте. Или може би ще имате идея за ново хоби, което да реализирате и да печелите допълнителни доходи.
  • Най-доброто време да се отървете от лошите навици.




творческа енергия

ТОВА, КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ НА ОГЛЕДАЛНА ДАТА Е:





  • Да се карате и уреждате спорове както с близки, така и с непознати хора. По-добре е да се опитате да избегнете конфликтни ситуации.
  • По възможност отложете пътуванията и командировките през този ден. По-добре си останете вкъщи и отделете време за себе си.
  • В този ден не се препоръчва да вземате назаем или заемате пари, в противен случай огледалната дата просто ще удвои вашите дългове и разходи.
  • Започването на нов бизнес или ремонт в този ден също не е препоръчително. Позволете на плановете да се проявят в Космоса, така че Вселената да натрупа достатъчно количество енергия върху тях.




Надяваме се, че нашите съвети ще ви помогнат да си поставите цели за годината и ще ви дадат сили да ги реализирате. Основното условие е целите да бъдат записани на хартия или в бележник. И ако направите това на огледална дата, тогава потенциалът за изпълнение на такива планове се утроява. Късмет!


Четете още:

🔴 Става мама, вместо баба: Росица Пейчева срази феновете с тази вест / СНИМКА

🔴 Скандална водеща с гнусни закани: Ще ви се*а в устата! / ВИДЕО

🔴 Скандални разкрития за Шармин от Ергеанът 3, която успя да ошашави Алек, но не в добрия смисъл





Източник: За Жената





Коментари

горе