Шеф Виктор Ангелов е новият Ерген



"Кухнята на ада" срещу "Ергенът". Или казано иначе Hell's kitchen vs The Bachelor! Кой е големият  победител от първия директен сблъсък на титаните в ефира.





"Марица" се сдоби със секретна информация, която е категорична  - шеф Виктор Ангелов е новият ерген на България. Предаването за любителите на кулинарията лети изненадващо добре над конкурента поне в първите метри на дългото ТВ състезание.





Какво показват безпристрастните цифри.  "Кухнята на ада" стартира от пазарен дял от около 33 процента сред всички зрители, гледащи телевизия в този момент. За да завърши с феноменалните 39%. В пиковите моменти близо 315 000 българи са гледали готварското шоу.





По същото време "Ергенът" стартира с пазарен сял от 30 процента и качва до 32,3. Пикът е между 21,30 и 21,45, като само по това време любовното шоу бие готварското. Надпреварата на дамите за сърцето на красавиците привлича в максималната си фаза около 293 000 зрители.





Но пък финалът му се радва на рекордно нисък интерес, когато точно шеф Ангелов буквално пребива с черпака телевизионните рейтинги. Както се казва - най-интересното предстои!


Четете още:

🔴 Вече доказано! Мерките на Генерала са спасили хиляди

🔴 Настъпва първата ВЪЛШЕБНА ДАТА за 2024 - 24.02! Направете това и Зеленият дракон ще ви поднесе всичко на тепсия:

🔴 Става мама, вместо баба: Росица Пейчева срази феновете с тази вест / СНИМКА





Източник: Марица





Коментари

горе