Племенница на Емил Димитров стигна до 3000 лв. в "Стани богат"



Една от звездите на Националния музикален театър Зорница Дамянова, която е племенница на великия Емил Димитров, достигна до въпрос за 3000 лв. в шоуто "Стани богат".





Талантливата певица беше третият участник за вечерта, тя седна на горещия стол след Николай Николов и Господинка Калинкина.

Играта на Зорница се оказа най-успешната за този епизод на шоуто и нейното участие ще продължи.





Дамянова се справи убедително с въпросите до 2000 лв., но използва първия си жокер при достигането на тази сума. Въпросът беше: "Кой гениален мъж има двама сина от съпругата си Милева Марич" при следните възможни отговори: "Бетховен, Моцарт, Айнщайн или Тесла".





С помощта на жокера 50 на 50 певицата маркира верния отговор: "Алберт Айнщайн". 

Преди нея Николай Николов се представяше много уверено и отговаряше на въпросите с лекота, до момента, в който бе провокиран с футболен въпрос за 2000 лв.





Ники трябваше да познае в кой отбор не е играл прочутия Вини Джоунс, който след края на своята спортна кариера проби с успешни роли в киното. Николов заложи на "Челси", но се оказа далеч от истината. Правилният отговор е "Нюкасъл". Останалите две възможности бяха "Лийдс" и "Уимбълдън".





Господинка Калинкина се препъна на литературен въпрос

Господинка Калинкина се препъна на литературен въпрос





Господинка Калинкина, първият участник за вечерта, се препъна на кота 2000 лв. Калиникна не успя да разгадае кой от четирите посочени романа не е писан от жена: "Нежна е нощта", "Да убиеш присмехулник", "Брулени хълмове" или "Атлас изправи рамене". Верният отговор е "Нежна е нощта" на американския писател Франсис Скот Фицджералд.


Четете още:

🔴 Семейна прокоба застигна Маргарита Михнева

🔴 ВОЙНА! Шеф Петров ПОПИЛЯ Виктор Ангелов и "Хелс Китчън"

🔴 Между България и Италия избухва археологически секс скандал





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе