Алекс Сърчаджиева "оплю" Сашо Кадиев за кеф на Деси Стоянова



Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор.









Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси Стоянова и Алекс Сърчаджиева яко одумаха колегата си, който явно им е лежи на сърцето. Сърчаджиева се появи в „Преди обед“ за да направи анонс на „Аз обичам България“.









Още преди да свърши с хвалбите и суперлативите за новото си работно място, Деси Стоянова я прекъсна рязко с въпрос:

„Как се справя Кадиев, къса ли ти нервите?“

„Да!“, отвърна на мига актрисата. „Не съм изненадана!“, заяви с усмивка Деси, която води „Тази сутрин“ със Сашо в продължение на 11 години. За Алекс обаче нетърпимото поведение на колегата ѝ се е оказало изненада.









„Ние се познаваме от деца. Като малък беше много възпитан и кротък. Някъде по пътя съм го изтървала, но със цялата си строгост се опитвам да го овладея. Много е нахъсан за победа, той не може да губи“, коментира Алекс Сърчаджиева. Тя допълни, че другият капитан в „Аз обичам България“ Камен Алипиев – Кедъра също има страшна спортна злоба и понякога положението става нетърпимо.









Сърчаджиева изуми Деси Стоянова и с признанието, че последният ѝ почивен ден е бил в края на август, а по Нова година имала още само един без никакви работни ангажименти. Алекс подновява и предаването „Животът по действителен случай“, което също се завърта тези дни по bTV.


Четете още:

🔴 Важно за всички с пари в банката: БНБ обяви таксите

🔴 В 15:14 часа българско време силно земетресение в Турция

🔴 Разврат в "Ергенът"! Тройка между Алек и тези две девойки още на старта на шоуто





Източник: Petel





Коментари

горе