Хелс Китчън заприлича на Биг Брадър



Ако някой от вас е дошъл в тази кухня, само за да го дават по телевизията и да го види мама, има пълен картбланш да си тръгва веднага, обяви шеф Ангелов





Кой може да спретне най-големия скандал. Това ще е мотото на новия сезон на "Хелс Китчън". Кухнята на ада започна снощи по Нова ТВ, а зрителите се удивиха от подбора на участници - топ готвачи, мениджъри, самозванци, селска кметица и дори порнозвезда. 





Повечето от участниците са самохвалковци, които са готови на всичко, за да блеснат, а форматът започва все повече да прилича на "Биг Брадър", категорични са фенове на предаването. Риалити готвачите са готови да се скарат дори без никаква намеса от страна на шеф Ангелов.





Въпреки строгият му поглед и респектиращо поведение в кухнята на ада, вината не е негова. Участниците сякаш са подбрани кой от кой по-устат, със самочувствие и опити да надделее над останалите.





При така наречения „звезден отбор“ поне е ясно. Там всички са влезли с мисълта, че са важни, известни и разпознаваеми, но това се забелязва и у останалите уж влезли с идеята да научат нещо и да подобрят квалификацията си.





Налага се дори шеф Ангелов да се намесва, за да охлади страстите между участниците.





"Ако някой от вас е дошъл в тази кухня, само за да го дават по телевизията и да го види мама, има пълен картбланш да си тръгва веднага! Лигльовците – вън!", обяви шеф Ангелов.





Зрителите смятат, че готвенето е на заден план, а скандалите на почит. Ето и част от коментарите:

"Аз виждам единствено абсолютен цирк и то пълен. Само некадърници…"





"Има всякакви представители на животинското царство. Шеф Ангелов, ако наистина иска лигльовците вън, значи трябва да махне 95% от тези индивиди"

"Напълно се убеждавам, че телевизията вече не е място където да се показват кадърни и можещи хора. За сметка на това там можем да видим много некадърници и палячовци…"





"Много усилия хвърля продукцията за да ни убеди че трябва да подражаваме на тези вътре, ама не разбират че си вкарват автогол по този начин."


Четете още:

🔴 Разпродадоха имането на големия Джоко Росич / СНИМКИ

🔴 Преди резила с Христо Шопов: Теа и Наум се изложиха яко в "Стани богат"

🔴 Бременната на 50 Росица Пейчева: Живеех в ад и побоища!





Източник: flagman





Коментари

горе