Напуснах съпруга си заради това, което той искаше да направя през първата ни брачна нощ! Права ли съм?



Понякога е необходимо само едно шокиращо откритие или неудобна ситуация , за да ни накара да преосмислим важна стъпка в живота, която сме направили.





 Лана има проблем и е бясна, след като съпругът й иска да направи нещо през първата им брачната им нощ. Но дали Лана е права? Чуйте нейния разказ и преценете сами:





„След като сватбата приключи и всички гости се разотидоха, съпругът ми и аз се отправихме към нашата хотелска стая за първата брачна нощ. Когато влязохме в стаята, той каза, че е забравил нещо в коридора и отиде да го вземе.





Минаха 30 минути и той не се върна. Притесних се и започнах да го търся. Най-накрая го намерих във фоайето да разговаря с най-добрия му приятел от детството Дилън. Двамата са приятели от 25 години, но не са се виждали през последното десетилетие, тъй като Дилън живее и работи в Австралия.

Съпругът ми се извини, обяснявайки, че е искал да ми се обади, но е оставил телефона в стаята ни. Той обясни, че все още не е имал възможност да поговори както трябва с най-добрия си приятел.





Той каза: "Дилън трябва да се върне на работа утре сутринта и не знам кога ще го видя отново." За мой шок той добави: „Имаш ли нещо против да изляза с него тази вечер?“ И без това и двамата сме много изморени от купона. Разбира се, можеш да дойдеш с нас, ако искаш."





Чувствайки се наранена, че означавам толкова малко за него и че той дава приоритет на приятеля си пред нашата специална вечер, го оставих сам в хотела и не се върнах в стаята. Сега сериозно обмислям да сложа край на брака ни.





Той казва, че не разбира гнева ми и казва, че така или иначе прекарваме всичките си нощи заедно от 2 години, но не знае кога ще може отново да види най-добрия си приятел. Не знам дали аз съм идиотът тук?"


Четете още:

🔴 Билалов захапа Кънчев: Възпитанието не ми позволява да коментирам!

🔴 Ново 20: Христо Шопов заплашил Патриша с ключове, не с пистолет, пуснаха го!

🔴 Иво Пилето ли е убит тук? / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: За Жената





Коментари

горе