Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си



В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива рокля, абсолютно неподходяща да се върти из кухнята.









И разбира се веднага започнаха коментари от рода „тая знае ли къде се намира“. Може би и тя бе леко шокирана, но все пак успя да се справи със задачата.

При поредната победа на дамите в този сезон наградата им бе гостуване в дома на Магдалена, където всичко бе подготвено и гостите останаха изключително доволни.

Магдалена като една истинска домакиня заразпитва, как е семейството в нейно отсъствие, как се хранят, дали плащат сметките, все неща, за които най-вероятно тя отговаря в домакинството.





Една лоша новина имам, започна съпругът й плахо. Джипът продадох.





Как си продал джипа бе, ми аз кво ще карам, бе искрената реакция на Магдалена при новината, че е останала без любимото си возило, докато се вихри в Кухнята на Ада. Ти нормален ли си? Абе как ми продаде джипа? Ти ме отписа много бързо.

Това беше шок за мен, сподели възмутената участничка.





Съпругът й готви изненада и й е приготвил нов автомобил, както сам си призна в социалната мрежа.





Според мен й е взел по-хубав❤ Много са готини, а с това, че са се оженили толкова млади и до ден днешен са така сплотени направо силно ме впечатлиха😍

Той няма как да продаде НЕЙНИЯТ джип 😉 можеш да продадеш собственото си имущество 😉





Прав си продадох го даже още не сме го прехвърляли. Купил съм и друг тя го заслужава!

Абсолютно сме съгласни. Прекрасни сте ❤️

Прекрасни истински хора, хубаво семейство.

Возилото е много ценно, както по-рано сподели кметицата. Налага й се да пътува до града за да снабдява съселяните си с нужните им лекарства.


Четете още:

🔴 На български цените в магазина в Одрин показа семейство Алексиев / ВИДЕО

🔴 Иво Димчев стресна с вида си

🔴 10 сигурни начина да урочасате успеха





Източник: vihrogon





Коментари

горе