Цънцарова показа дома на Дарин и Вероника от "Бригада нов дом" и България ахна



Първият епизод на изцяло промененото предаване „Бригада Нов дом“ предизвика  огромна реакция в социалните мрежи. Основните коментари бяха за семейството на Вероника и Дарин Младенова и това, че те не заслужават страхотния ремонт от екипа на Калин и Мария Силвестър.





Доста зрители упрекнаха Вероника и Дарин, че просто не поддържат дома си и вероятно могат да се справят с доизграждането му сами.









В понеделник сутрин Златимир Йочев и Мария Цънцарова направиха пряко включване от дома на Младенови и трите им деца в Цалапица. То показа как изглежда домът им в момента и че той е станал изключително уютен.









В много искрен коментар Дарин обясни, че ремонтът е щял да стане само в главата му без „Бригада Нов дом“.  „След колко години щях да събера пари и да намеря майстори?“, каза международният шофьор в отговор на критиките. Особено силен е наистина аргумента му за абсурдите с майсторите, които могат да се случат на всеки, независимо с какви пари разполага.









Вероника пък каза на зрителите, че ако са се отчаяли и не вярват в чудеса, не са прави. „Чудесата съществуват!“, заяви тя много развълнувана.









Зрителите видяха, че всекидневната и кухнята, която преди е била единствената обитаема стая в къщата, е в прекрасно състояние. Месеци след ремонта от „Бригада Нов дом“ семейството живее в пълен комфорт и с много обич и спокойствие.

Репортажът показа, че критиките към Младенови и предаването са напълно неоснователни. А също, че завистта е силно заразна в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Асен Василев подписа нова заповед, раздава конфискуваните коли на...

🔴 Извънредно! ДАНС разкри руски шпиони у нас, представяли се за българи, за да...

🔴 Рязане на пенис, уши и нос - шокиращи подробности за балканската вендета във Виена





Източник: vihrogon





Коментари

горе