Страшна гавра с националите в ефира на БТВ, Цънцарова ги разкова



“Изумителен жълт екип, на нищо не прилича. С нищо не е свързан с нашата история!”, с тези думи спортният журналист Пепи Бакърджиев изригна за пръв път срещу новото ръководство на БФС. Как vihrogon.bg писа, репортерът на bTV дръгна голямо похвално слово за Гонзо и колко го харесва, но жълтите фланелки на нашите срещу Танзания явно са му дошли повече.









“Никой не обясни защо играем с тези екипи. Нали нашите футболисти са “трикольорите”, това им е прозвището”, ядосано нареждаше Бакърджиев на “седянката” в сутрешния блок.

“Барнали са се в златно”, пошегува се по този повод Мария Цънцарова.









Синоптичката Стаси Цалова пък даде изненадващо логично обяснение защо жълтият цвят е избран като алтернатива.

“Нали са “лъвове”, може затова да са жълти”, коментира тя.

“Ами да им сложат гриви тогава”, продължи да гълчи Петър Бакърджиев. Той подчерта, че даже емблемата на БФС, която по традиция е на фланелките на националите, липсва на “златните” екипи. А това вече си е сериозна издънка.









Все пак стана ясно, че Пепи Бакърджиев не смята Гонзо виновен за абсурдния вид на българските национали. Той дори за пореден път се заяде с Мария Цънцарова за това, че е коментирала избора на новия шеф на БФС като изненадващ и незаслужен.









“Не съм казала “незаслужен”, защити се водещата, която се видя с чудо, че не споделя всеобщата радост на колегите си от възхода на Гонзо.


Четете още:

🔴 Депутатите решиха за "Гражданска отговорност", край на...

🔴 Карлово плаче: Навръх Благовещение си отиде бивш кмет, депутат и голям общественик

🔴 Ето къде намериха джипа на Лена Бориславова / СНИМКИ





Източник: vihrogon





Коментари

горе