Проклятието застигна Сашо Кадиев в "Аз обичам България"



Невероятният карък на Сашо Кадиев му донесе загубата в последното издание на „Аз обичам България“. Въпреки, че успя да грабне натрупаните от отбор Кедъра 19 точки на игра „Рожден ден“ колелото на късмета му ги отне.





В днешното състезание сили премериха Алекс Раева и Цветелина Цветкова от отбора на Кедъра срещу Ники Станоев и Павел Николов от отбора на Александър Кадиев. Двата отбора дадоха всичко от себе си, но пръста на съдбата се намеси.









Безспорно отборът, който превъзхождаше през цялото време бе този с капитан Камен Алипиев. Той получи голяма подкрепа от двете дами и особено авторката на „Лейди Гергана“ Цветелина Цветкова, която помогна много в отгатване на рисунките на Алекс Раева. Постепенно отборът успя да навакса загубата си, но и подаръка на съдбата накрая беше като черешката на тортата.









Макар дружно да завъртяха колелото тримата от отбор Кадиев успяха да уцелят -20 точки, с което затвърдиха загубата си.

Сякаш го застигна проклятието на зрителите заради нечестната му изга в предния епизод. Чрез задържане на подаръка-бомба успя тогава да отнеме точките на противника.

Много хубаво предаване, обаче този Сашо Кадиев не му е мястото там! 🤦‍♀️









Предаването не може да се мери и да настигне формата от преди години. Сегашното издига в култ простотията и тарикатлъка…А такова предаване освен да е забавно, трябва да дава и добър пример…Къде е добрият пример? Сашо Кадиев не е подходящ за формат с име „Аз обичам, България!

Аз пък ще го гледам с удоволствие, защото така си почивам приятно.


Четете още:

🔴 Андреа: Скъсвах Кубрат от с**с в съблекалнята преди мачове!

🔴 Трудова злополука: Работник загина на място след удар от товар

🔴 Цънцарова се тюхка, че изтървала лесни пари покрай Гришо





Източник: Petel





Коментари

горе