Такъв рев в "Един за друг" България не беше виждала / СНИМКИ



Двойките в “Един за друг” бяха поставени в полюсни състояния от продукцията. Гняв и срам се смениха с пълно разтапяне и сълзи от умиление само в един епизод. Предаването на Нова телевизия първо разсмя, а после дълбоко развълнува и зрителите пред телевизорите.





Задачата на мъжете беше да изберат дрехи на половинките си, с които те да дефилират на модния подиум. Преди това жените сами си бяха избрали какво да носят, а точките в играта се даваха за съвпадение.









Фиаското на мъжете беше предопределено. Повечето дами им се скараха доста шумно и разочарованието в някои от случаите беше съвсем искрено. Но точно тук беше уловката.

В продължението на играта мъжете трябваше да напишат и прочетат любовно писмо.









Посланията се оказаха истинска магия. Колкото и ядосани да бяха дамите, че половинките им са ги направили грозни, всички изпитаха истински трепет от любовните излияния.





И сълзите в предаването рукнаха като река, включително и сред мъжете.





Голяма част от зрителите заявиха, че това им е най-любимата игра в “Един за друг”.

“Това ми е любимата игра в ,,Един за друг”. Освен че е забавна, накрая всички са победители, защото няма значение дали си взел залога, важни са думите, които мъжете отправят към жените си!”, написа една от коментиращите зрители.









Играта донесе и катарзис в отношенията на “духовете” във вилата на любовта Ивана и Ивайло. Макар че те са оставени само като зрители, Ивайло бързо разбра, че бързо трябва да напише свое обяснение в любов. А ефектът от това беше много, много емоционален.


Четете още:

🔴 Проклятието застигна Сашо Кадиев в "Аз обичам България"

🔴 Андреа: Скъсвах Кубрат от с**с в съблекалнята преди мачове!

🔴 Трудова злополука: Работник загина на място след удар от товар





Източник: Petel





Коментари

горе