Фараона: Глобата за "Моя страна, моя България" си струваше рекламата, която ми направихаОкръжният съд в Плевен спря кавърверсията на "Моя страна, моя България" и глоби автора ѝ с 5000 лв. 28-годишният Кристофър Галовски, по пряко Фараона, от град Кнежа направи своя версия на песента на Емил Димитров, а синът на естрадната легенда заведе дело.

Фолкпевецът обаче в крайна сметка е доволен.

Магистратите постановиха, че "Моя страна, моя... Германия" вече не може да се излъчва и изпълнява и трябва да бъде свалена от всички платформи, където все още я има.

Пред NOVA Галовски сподели, че историята с песента му му е подействала положително, въпреки че ще трябва да си плати. "Всъщност, за 5000 лв., тази реклама, която ми направиха - мисля, че си струва. Даже, бих дал още толкова, за да ме поснимат още два-три месеца", казва музикантът.

Той твърди, че е имало опит да се разберат със сина на Емил Димитров извънсъдебно. "Имах обаждания от тях, но сумата, която искаха, беше много по-голяма от тази, която съдът определи да заплатя", казва Фараона.

Самоукият музикант от Кнежа, все пак си е взел урок и не прави кавъри, а работи над авторска песен. Първо обаче ще си плати дължимото на Емил Димитров-син.


Четете още:

🔴 Голяма част от България е увредена в главата: Нападнаха самотна майка герой в "Бригада нов дом"

🔴 Тя стана модел при Тодор Живков, оцеля по времето на мутрите и сега е на върха в бизнеса

🔴 НАП повече няма да търси някои хора като длъжници, санкционира обаче общини

Източник: lupa

Коментари

горе