Брутално зверство в "Един за друг"! Зрители скочиха срещу предаването, искат ги на съд / СНИМКИ



Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата.





Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше ледена вода. Това на много зрители се видя зверско изпитание.





"Това вече надмина всякакви граници!!! Сценаристите Ви са за съд, това е нечовешко бе, нормални ли сте??? И не искам никой да ми обяснява, че никой не ги е пратил на сила там, защото това трябва да е игра, шоу, забавно шоу, а това което причинявате на тези хора е тормоз, мъчение и застрашаване на здравето им!!! Всяка година мислите по някоя такава тъпотия, но тази година избихте рибата с тази олигофренска „игра“, гласи един от коментарите в мрежата. 









"Не знам колко извратено съзнание трябва да има човек, за да представя тези изтезания за „игра“!? Засрамете се, въпреки че нямате ни съвест, ни разсъдък!!!! Никога не бих „играла“ подобни „игри“! Няма сума, която да си заслужава! Направо не мога да ви се начудя, на участниците, защо го правите?!





Аз предлагам другата година им дайте по един пистолет и които оцелеят те да победят …. Какви са тия малоумни игри? Искате да разболеете , хората или да ги потрошите.. това не е игра , а мъчение … баси продукцията деца щяха да измислят по интересна и адекватна игра….", са друга част от коментарите. 





Самите участници се оплакаха, че студът е бил непоносим, а коланът така ги е опъвал, че имат чувството, че някои от органите са им увредени. След повече от час мъчение победители се оказаха Йордан и Ели, които прибавиха към спетката си цели 5000 лв.





Първи отпаднаха Софи и Тишо, които се оказаха автоматично номинирани. С тях на елиминация се изправиха Светли и Сиси, които получиха най-малка подкрепа и отпаднаха от състезанието на крачка от финала.






Четете още:

🔴 Етиен Леви призна минути след финала на "Капките" цялата истина за...

🔴 Абитуриентите изхитряха: Мериш рокля и костюм в Асеновград, а после газ към...

🔴 Жесток удар по българина: Имаш ли такъв автомобил, остава твой вовеки





Източник: Блиц





Коментари

горе