Христо Калоферов се ожени тайно



Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е оженил тайно за майката на сина си - Мила, твърди  „Галерия“.





Подписването е било само пред най-близките им приятели и роднини преди девет месеца и половинката му оттогава носи неговата фамилия. На церемонията е присъствало  детето им Христо.









Момченцето вече е на четири години. То се роди на 15 април 2020 година, но Христо тогава криеше упорито коя е жената до него.

Журналистът никога не говори за нея в своите интервюта. Само я тагва в социалните мрежи, когато публикува фотоси на наследника им. Той предпочита Мила да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.









Жената, пленила сърцето му, изобщо не е известна, нито може да мине за красавица. Дори в миналото си пухкавото момиче определено е имало проблеми, с излишните килограми, които вече е редуцирала значително. Тя е на 42 години, но не ясно с какво точно се занимава.





По публикациите й в социалните мрежи става ясно, че с Христо се познават поне от седем години, а според запознати двамата са били най-добри приятели. В един момент обаче те решават да създадат семейство и да имат дете.


Четете още:

🔴 Керемедчиев: Стигна се до атентат, защото Фицо нагнети емоциите до червено

🔴 Ръст на печалбите на банките у нас

🔴 Всеки трябва да знае тези правила, когато отива на гробище, за да не събудите душите на мъртвите





Източник: За Жената





Коментари

горе