Зрителите на БТВ се разделиха с Мария Силвестър и "Бригада нов дом"



От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му.





Двете жени опитват да оцеляват както могат. Най-важно за Божидара бе нейната работа с децата и че вече ще може спокойно да преподава музика.





Това е друг дом. Толкова е прекрасно!… Направени са чудеса. Това бяха думите й на възхищение пред работата на бригадата. Вие сте прекрасни, момчета. Утре е първият ми урок в новия ми дом, и аз вече няма да се притеснявам и да казвам на децата: „Не ме набирайте с видео връзка.









Прекрасно семейство. Възхитително е как са запазили позитивизма и духа си. Момичето умее да се изразява много добре вербално. Майката от емоции онемя, но се усещаше, че е силно развълнувана. Още едно доказателство, че хората реагират различно на хубавите неща и не е нужно да викаш, когато изпитваш силна емоция. Много силна жена. Да отгледа и възпита дъщеря си сама така добре. Браво и на двете, и на Мария, и на бригадата, и на целия екип, и на доброволците, на всички замесени. ♥️





Чудесни сте Мария и бригадата. Давате надежда за по-добър живот на хората. С нетърпение ще очаквам новите епизоди. На Божидара и майка и пожелавам много здраве, щастие и успехи.





Това, което е невидимо за очите, е видимо за душата ❤️ Поздрави на Иван и Андрей, на Фермерите, Мария и Бригадата. Благодарим за 13-те седмици!

Думите на Мария сложиха финал на тази поредица на доброто и човещината.









За нас е много сантиментален и особен този момент. Освен, че е последното ни предаване, много искахме ти да се чувстваш добре тук. Знаем, че не можеш да видиш това, което сме направили, но знаем, че можеш да го усетиш. И ако ние сме го постигнали, моля те кажи на момчетата.


Четете още:

🔴 ЕП с решение за банковите ни сметки

🔴 Иво Карамански - младши направи предложение на Антоанет Пепе. Ето какво отговори тя / СНИМКИ

🔴 Билката, която задължително се засажда до доматите и краставиците





Източник: Petel





Коментари

горе