Зрителите: Не Михаела и Венци, друга двойка е истинският победител в "Един за друг"



Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала.





София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове да грабнат челното място, но психиката им изневери, не успяха да запазят необходимото спокойствие и концентрация, които бяха ключови при това предизвикателство.





И така Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовно риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на Нова ТВ. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията.





Оказа се, че любимата двойка на зрителите и техни фаворити са други. София и Тихомир получават огромната подкрепа от хората.





Като са си хванали колкото могат лактите отдолу и прикрепени към тялото ръце много ясно, че ще спечелят. Трябваше да играят с една ръка а не с две. За мен това не е честна победа. Всеки трябваше да държи както Тихомир без да подпира лакътя отдолу, защото това е все едно да играе с две ръце и не дава да се мести ръката. Победители Тишо и Софи.





Истинските победители са Софи и Тишо… много красиво посрещнаха отстрани победата на нагласените победители! Камерата точно ги даваха, показаха колко много се обичат и не спираха да се целуват и гушкат! Прекрасни са!









Най-голямо впечатление направи поведението на Маргарита, която бе в агитката на перничаните. Не спря през цялото време с грозни подвиквания и коментари.

Маргарита опорочи победата на Михаела и Венци. Страшно много се разочаровах от най-позитивното предаване, което беше. Играта беше несправедлива от самото начало от липсата на отделни трасета.






Четете още:

🔴 Подигравките и хейта не притесниха Ергена Алек! Вече е с риалити звездата Божана Кацарова!

🔴 Времето полудява до края на май, а в неделя изненада

🔴 Нов виц на Къци Вапцаров върна времето назад, когато Слави Трифонов му се подиграваше в БТВ





Източник: Petel





Коментари

горе