Нередност в брошурата на "Кауфланд" разкри жена от "Люлин"



Интересен казус разказа дама в групата "Люлин" в социалната мрежа.

Тя отишла в Кауфланд, за да си купи оцет, но веднага се усетила, че нещата не са точно, както изглеждат на брошурата.

Ето какво пише Т. Иванова:

"Кауфланд Люлин на бул. П. Дертлиев.





Като нормален човек си чета брошурата, гледам 6% оцет 700 г, винен или ябълков, производство на В. Търново 0,99 лв. "чудно", казвам си, тъкмо идва сезонът на пачия крак, сега ще си купя няколко бутилки за да консервирам на мъжа за мезе на ракийката. Отивам на регала за оцет. Гледам, мъдри се етикет точно както е в брошурата 0,99 с карта Кауфланд. Но зад него бутилки по 500 г и производство на Веда-Плевен.





Това ме навя на мисълта, че на касата ще ми излезе цена, каквато си иска. Викам една консултантка, тя започна да ме баламосва: "Свършил се е". "Е как, понеделник в 8 ч. сутринта, нали сега започва промоцията?" Тя логично заключава "Ами значи не е дошъл.





" "Е как да не е дошъл, като го виждам на друг рафт, ама е 2,49." " Това е друг и не ми дръжте такъв тон! "Какъв тон, бре, алоуууу, какво ме правите на луда и неграмотна, искам си оцета както е обявен в брошурата и етикета." Извикаха по уредбата отговорника за регал "оцет" Госпожата пристигна след 15 мин и ме пита какво искам. "Искам да купя 4 бутилки по 700 г ябълков оцет, производство на В. Търново" "Кой ви пречи, купете си! ми отговаря нагло тя. "Ами- казвам, недовиждам, та да ми помогнете..





" Тя гледа, гледа... и взе да ми сочи разни бутилки по 500 г на Веда Плевен. Ама аз искам, точно както е написано на етикета и какъвто е обявен в брошурата..Тя грабна етикета и го скри в джоба си. (Но аз го бях снимала преди да го скрие )След близо половин час несполучливи опити да ме убеди колко не знам какво искам, тя ми поиска брошурата, за да видела! Естествено, че я пратих сама да си я вземе. Забави се половин час с надеждата да се откажа, но аз съм упорита, чакам си оцета.





Тя идва и ми заявява тържествено.: Няма оцет по 0,99 . Разчитат на това да си отчетат, че имат нужния брой промоционални цени и хората да се чувстват неудобно да го правят на въпрос и да си губят времето. Цялата галимация ми костваше около час и половина.













Изсипаха се коментари:





"Когато и да отида винаги имам проблеми на касите или на регалите, цените заблуждащи или няма цени ,на касите маркират едно а то е друго.Грешките са техни а не получаваш и едно извинявай! Клиента трябва за тях да е цар защото ако не сме ние да им изкарваме заплатите ! Винаги си проверявайте касовите бележки!"





"И на мен ми се е случвало В понеделник към 9,00 намалени нехранителни стоки вече свършили Явно е примамка за посещаемост"

"Цената и на брошурата им е сгрешена-1 л.-1,42 лв., на промоционалната цена е задраскано 1.49 лв. и е обявена цена 0.99 лв. Кое е истина?





"Друг въпрос е, че на регала е оцет на друг производител в друга разфасофка. Ако сме повече хора, които не си мълчат и подминават подобни "грешки" няма да се подиграват с нас."

От магазина обаче реагират бързо.

Ето какво пише дамата:

"Бързо реагираха. Ето какво ми написаха: Уважаема госпожо Иванова,





Съжаляваме за неприятното впечатление, породено при пазаруването Ви в Kaufland.

Като компания, поставяща клиента на първо място, всяко мнение е важно за нас. Поради тази причина оплакването Ви бе предадено на нашето Ръководство, за да бъде взето под внимание.





От друга страна се надяваме да приемете като жест на внимание малък комплимент - ваучер на стойност 6,00 лв., който ще откриете приложено.

С подаръчния ваучер Kaufland имате възможност да пазарувате всички видове стоки, независимо от сектора с хранителни или нехранителни продукти и е с валидност 5 години.





В бъдеще оставаме на разположение и на безплатната ни телефонна линия за клиенти 0800 12 220 от понеделник до петък от 8:00 до 18:30ч.(с изключение на официални почивни дни).

Ценим Ви като клиент и се надяваме да продължите да пазарувате при нас."


Четете още:

🔴 НИМХ издаде жълт код: До броени часове обилни валежи се изсипват над част от България

🔴 Най-страшната вест дойде за изчезналия варненски журналист

🔴 Всички със сметки в лева и евро са предупредени от МФ





Източник: Petel





Коментари

горе