КРЪСТИХА Я "МИС МАЙОНЕЗА" Шеф Манчев се покърти от вечерята на Мис България 2022: Това е калорийна бомба!



Менюто на Александра Кръстева, Мис България 2022, изуми шеф Манчев. В нейната вечер в „Черешката на тортата” във всичко с изключение на десерта имаше майонеза. Оказа се, че продуктът, към който никой на диета не посяга, не се отразява на перфектната фигура на миската. Александра призна, че като дете е била доста пълна и са я сравнявали с бахур. След това обаче се издължила и постепенно се оформили красивите ѝ пропорции.









Мис България сложи майонезата дори в баницата си, с която посрещна гостите си.

„За пръв път виждам баница с майонеза”, призна озадачен шеф Манчев.





Той като цяло беше доста критичен към опита на Кръстева да готви, като се почне от липсата на престилка, през начина, по който реже продуктите, както и за пропорциите на ястията. Количеството майонеза в менюто, при това не домашно приготвена, а от магазина наистина му дойте в повече.





„Намали майонезата, това е калорийна бомба!”, възкликна водещият на „Черешката”. Той все пак призна, че Александра се е справила по-добре, отколкото е очаквал.





Гостите на Мис България също имаха забележки, като актрисата Рая Пеева дори я нарече „мис майонеза”. Тя и певицата Таня Боева обаче се разтопиха от това, че Александра им позволи да вечерят с короните ѝ от конкурси и комплиментите заваляха. Таня Боева дори и предложи да запишат песен заедно.


Четете още:

🔴 Хороскоп за 23 май 2024г-Денят дава шанс на Водолеите да получат важна информация

🔴 Кога се падат останалите две Задушници:

🔴 Разведения Вили Вуцов заби младо гадже!





Източник: Petel





Коментари

горе