Известна певица призна за голяма загуба и отправи молба от ефира



Новият хит „Вселена“ на Михаела Маринова, който тя изпълнява в дует с Любо Киров, бе основна тема по време на разговора между певицата и водещите на „Преди обед“.









Михаела разкри, че идеята да изпеят тази песен е била на Любо, след като той я чул за първи път на нейна репетиция и се припознал в текста и музиката.





Когато Любо чу парчето, то му хареса и ми предложи да направим дует. От нищото дойде това от Любо, но се радвам, че се получи най-силната ми песен, с която завършва новия ми албум, каза по бТВ Маринова.





Самият Киров пък се включи от Рим, където е в официалната делегация на държавния глава Румен Радев за посещението при Папа Франсиск, и също изрази задоволство, че „Вселена“ вече е налице.





Започвам да получавам и аз доста съобщения, че парчето се харесва в тази му версия, призна Киров.





Малко след това Михаела призна какво й се е случило, когато преди дни за първи път в живота си е празнувала рождения си ден с приятели.

Тя разкри, че фотографът, който направил снимки на партито, е изгубил фотоапарата си в такси и така всичките й спомени са изчезнали.









Мишето е звъняла на таксиметровата фирма, но без резултат и затова отправи гореща молба от ефира към въпросния таксиметров шофьор или негов евентуален клиент да им върнат апарата.





В крайна сметка обаче Михаела обобщи философски пред Деси Стоянова и Петър Дочев, че по-важното за нея е, че спомените от страхотния празник ще останат завинаги в главата й.


Четете още:

🔴 България се раздели с Ваня Савинова

🔴 19-годишно момче заяви: Търся работа по морето, но със заплата не по-ниска от 2000 лева

🔴 Български семейства фалират с кредити заради абитуриентските балове





Източник: Petel





Коментари

горе