Крисия проговори за паузата в живота си



"Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика".





Това отговори певицата Крисия Тодорова, говорейки за паузата, която си взе от музиката. В предаването "COOLt" по Би Ти Ви Крисия разказа пред Натали Трифонова какво е правила през този период.





"На мен целта ми никога не е била да бъда известна и постоянна в това, което правя. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си - категорична е младата певица. - През тези години се научих на едно от най-важните неща - търпението. Споменавам доста често значението на тази дума.





Търпението е много трудна част в нас, особено, когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата, да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото, да изровя нещо", разказа Крисия. 





"Харесва ми да се чувствам по-зряла и по-голяма и не съм сама. Колкото повече давам шанс на вселената да ми дава, аз получавам това, което и аз съм имала през годините. Чувствала съм се сама, например в ситуации, в които не съм била разбрана. Както споменаваме, че съм пораснала", допълни тя.





Чаровната Крисия, която пред 10 години завърши на второ място в "Евровизия", изяви желание отново да участва не песенния конкурс.





"Искам отново да се явя на "Евровизия". Това ми е на преден план в главата и се надявам да покорим още върхове, главно с история и послание. Ще се радвам да сме отново заедно с Хасан и Ибрахим", заяви певицата.


Четете още:

🔴 Миро бил на косъм от смъртта, разкри как е отказал алкохола

🔴 СЕМ погна "Ергенът" заради обидите на мама Ксения

🔴 Мистерия с брониран "Мерцедес Бенц" и случка с Радев, НСО реагира със съобщение





Източник: plovdiv24





Коментари

горе