Журналистка засенчи Румен Бахов в „Черешката на тортата"



Зрителите са свикнали да виждат пикантни истории от Румен Бахов в „Пълен абсурд“, но тази вечер журналистът остана в сянката на своята колежка в Нова Тв - международният редактор „Новини“ Яна Николова.









Всичко това се случи, след като Бахов й припомни за онзи симпатичен фен, който скачал зад гърба й по време на Европейско във Франция, което обаче даде повод на Яна да признае, че друг симпатичен фен е направил повече от това.





Последва вълнуващ разказ на брюнетката за случай в ефир, който втрещи Бахов, домакина на „Черешката на тортата“ – водещата на „Твоят ден“ Лора Инджова-Нойков, и техните колеги от Нова Благой Цицелков и кореспондентът от Франция Петя Желева.









Яна разкри, че се е намирала сред пламенна агитка от яростни фенове на Франция, но след като е поздравила зрителите с „Добър вечер“, един от тях, може би почерпен, свалил панталоните си и се обърнал наведен с гръб към камерата.





Аз изпаднах в шок, тъй като аз го виждах, но не знаех дали операторите го виждат и целокупния български народ  вижда тази месечина, която се белва вляво до мен, каза Яна.





Някак го добутах го до финал, но до края така и не разбрах дали е била в ефир тази част анатомична. За мое огромно щастие, операторът Кирал Тасев е успял да види и предвиди какво ще се случи и е затворил кадъра, така че този мъж не е попаднал в кадър, заяви още Яна.





След нея Лора се върна към далеч по приятни лични спомени с мъжа на живота си Митко Нойков, който й помогна за вечерята.

Беше преди почти три години и любовта ни се случи бързо. При нас все едно беше, че се срещат хора, които винаги са били заедно, върна се назад във времето Инджова.





За съжаление се срещнахме в най-тежките събития в живота, но виждаш човека в трудното и това нещо прави близостта много скорострелна и ти нямаш въпроси към този човек, тъй като знаеш, че той ще бъде до теб цял живот, допълни красивата телевизионна водеща.





В крайна сметка Лора сготви вкусна храна и пилешките руладини, пълнени с кашкавал, сушени домати, краставици и кашкавал върху домашно пюре и глазирани с моркови и босилек, както и ароматния лимонов тарт за десерт се харесаха на гостите.









Завършекът на вечерта пък бе предшестван и от романтична изненада на Лора, която подари на всеки един по едно одеяло с името му и покани компанията край огъня навън, където нейният съпруг и китаристът на „Остава“ Жоро им попяха за лека нощ.





За пефектното си представяне Лора Инджова заслужи пълния сбор от 40 точки и поведе в класирането на кулинарното риалити за тази седмица.


Четете още:

🔴 КАКВО МУ ПЛАЩАШ? Гараж в центъра на Варна удари 60 хиляди евро

🔴 Иван и Андрей се подиграха с цените на имотите в София

🔴 Невена Цонева се издъни жестоко с тези думи, хората я намразиха





Източник: Petel





Коментари

горе