На 46 години бебе роди известна бивша министърка на Борисов



Това е треторо дете на бившата регионална министърка  Лиляна Павлова

На 46 години Лиляна Павлова стана майка за трети път. Преди повече от месец тя е родила момченце, а щастливият татко е милионерът Парашкев Кръстев - новият мъж до Павлова. Двамата имат още едно момченце, пише "Ретро".





Бившата регионална министърка разбрала, че е в очакване на мъжка рожба, малко след като през есента на миналата година изтече мандатът й като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, тъй като била в очакване на третото си дете.





Връзката на Лиляна с новия й партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев.





Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше министерството на регионалното развитие и благоустройството, когато двамата работили заедно.


Четете още:

🔴 България загуби емблематичен спортен журналист и футболен деятел

🔴 Британски медии: Български град просперира с парите от мегаизмамата за 50 млн. паунда

🔴 Нашенец сравни цените на кашкавала в България и Германия и смълча всички СНИМКА





Източник: Petel





Коментари

горе