Голяма интрига с Тодор Живков и Мара Малеева описа бивш шеф на "Евксиноград"



Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград





Шокиращи разкрития за ваканциите на бившия най-силен човек в държавата -  първия секретар на ЦК на БКП – другаря Тодор Живков, прави служител на някогашното УБО, охранявало при социализма комунистическите величия, пише Уикенд.





В книгата си „Четвърт век в УБО“ авторът Анчо Бекяров твърди, че през 60-те години на миналия век бай Тошо бил хванат на калъп с камериерка в бившия царски дворец в Евксиноград. Той бил сгащен не от кой да е, а лично от съпругата си Мара Малеева.





Първата дама била бясна от изневярата, но вдигнала скандал не на неверния си съпруг, а на управляващия резиденцията Бекяров. „Защо си наел тази парясница за прислужница“, нахвърлила се върху него измамената госпожа. „Тя отговаряше на условията, които ми бяха поставени – да бъде красива“, оправдал се Бекярав, който по-късно описва случката в мемоарите си.





Бай Тошо не харесвал много резиденция „Перла“ край Приморско, която е уникална заради съчетанието между море и гора, която се простира до самия бряг. Тя му се струвала миниатюрна и неудобна. „А бе другари, тука като се съберем няколко чвека и ни става тясно“, мърморел той пред УБО.






Четете още:

🔴 Кой ще издържи: Българска верига подгони "Кауфланд", "Лидл", "Билла" и "Карфур"

🔴 Лекар изброи ранните симптоми на рак на червата

🔴 Оперираха Марта Вачкова, Владо Пенев неотлъчно до старата си любов





Източник: Petel





Коментари

горе