Андрей Арнаудов се скара на българите: На 90% в главите им е само Америка и Русия



Половинката от дуета продуценти и водещи Иван и Андрей изгуби чувството си за хумор. Андрей Арнаудов сам призна това в последното издание на предаването им в YouTube „Неофишъл”. В него той буквално се скара на аудиторията и голяма част от българите като цяло, които виждат във всяко нещо отражение на конфронтацията между САЩ и Русия.





След като в предишното издание Иван Христов говори по темата трябва ли 24 май да е националният празник на България, Андрей се възмути от последвалите коментари.





„90% от хората, които коментират, като чуят „24 май - национален празник”, всъщност чуват „за или против Русия”. Мозъците им са такива, така работят. Вместо да се мисли кое добре за Бългрария, те мислят за Москва, Вашингтон, соросоиди, копейки и т.н.”, с тези думи даде воля на гнева си Арнаудов.









„Те веят знамена на Русия и се смятат за патриоти, а са формени идиоти”, продължи да нарежда Андрей. Иван се опита леко да го успокои и предложи да направят друго предаване за това колко всъщност си приличат „красивите и умните” и русофилите.





„И едните не чуват чуждото мнение, и другите. Едните обичат Америка и глобализма повече от България, другите обичат Путин повече от България”, обобщи Арнаудов, като добави, че може би не става въпрос за 90% от българите, но със сигурност броя им е голям.





„И всичките са като болшевики, искат да са съдия, съдия-изпълнител и този, който изпълнява присъдата”, добави Иван.


Четете още:

🔴 Мощна буря с градушка удари София, на "Хемус" е страшно!

🔴 Необратима промяна започва в Турция, ще засегне и България

🔴 Сателитен модел показа зловеща Суперклетка над България: Удря с ледени орехи





Източник: Petel





Коментари

горе