Краси не издържа на уловките на Геро и изгуби 20 000 лева в „Скрита самоличност"



Участник можеше да спечели близо 20 бона в „Скрита самоличност“, но не издържа на уловките на водещия Герасим Георгиев – Геро и остана на сухо.





Роденият в Бургас Красимир Йорданов, който се занимава с авиационно оборудване на летателни апарати и в момента живее във Варна, започна телевизионната си игра по блестящ начин.









Той позна професиите на някои от осемте млади хора пред него и набързо си осигури 19 700 лева, но Геро обаче направи така, че хазартното да проговори в Краси, когато на сцената се появи 56-годишната Даниела.









Водещият заяви, че ако Йорданов познае на кого тя е тайнствен роднина, ще удвои печалбата си и тя ще стане 39 400 лева. При положение обаче, че отговорът е грешен, играчът губеше всички пари.





След кратък размисъл Красимир не пожела да рискува, явно доволен от заработеното до момента, преди да последва втора изкушаваща оферта от страна на Геро.

Може да елиминираме четирима от осемте участници, и ако познаеш на кого от останалите четирима Даниела е майка, ще си тръгнеш с половината пари – 9850 лева, каза по Нова Тв Геро.









Тук Краси налапа стръвта и реши да избира между номер 2 – 26-годишната пловдивчанка Ивет, и номер 6 – Антон.





Йорданов заложи на дамата, но сбърка, тъй като се оказа, че Даниела е майка на лекаря по дентална медицина Антон, за който се разбра, че е на 34 години и е роден във Варна, но сега живее в Хасково.





Така вместо да спечели прилична сума, Красимир остана с празни джобове.


Четете още:

🔴 Ето за какво изхарчи Дара парите от "Денсинг старс"

🔴 Важна новина за всички шофьори, МВР затегна здраво примката

🔴 На 5 юни имен ден празнува българско име дарено от Бог





Източник: Petel





Коментари

горе