Без чалга в „Гласът на България"Доказан екип от успешни и страхотни треньори в лицето на DARA, Мария Илиева и Иван Лечев се присъединява към вече обявения за треньор в новия сезон 11 на „Гласът на България“ – Влади Ампов – Графа. С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат.

Единадесетото издание на „Гласът на България“ ще се излъчи тази есен по bTV, а снимките за него започват съвсем скоро. Изключителни, нови и талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на обичаното музикално шоу, за да се преборят за своето място в един от отборите. Четиримата треньори вече са готови и „наострили уши“, за да чуят и привлекат на своя страна най-добрите гласове, а конкуренцията помежду им ще бъде още по-безкомпромисна.

 „Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да среща още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

„Този сезон ще открия новия „глас на България“ и ще му дам 100 причини да избере моя отбор“, заканва се и Мария Илиева, която в следващите месеци ще съчетава снимките на шоуто с голямото си лятно турне, озаглавено „100 причини“.

„Най-небрежно искам да напомня на колегите си, че Мастър Лечев все още и неслучайно е тук“, включва се с усмивка и легендарният музикант, който ще седне на треньорското място за осми път, докато продължава да държи рекорда за най-много победи в шоуто досега - с цели трима участници, грабнали титлата „глас на България“.

Влади Ампов – Графа, който се завръща като треньор в шоуто след четири сезона опит на тази позиция, пристъпва не по-малко отговорно и сериозно към предизвикателството и възможността да открие и изведе до финала новия „глас на България“. Топ изпълнителят е готов да се бори със „зъби и нокти“ за всеки ценен участник с красив глас и също ще бъде сериозна заплаха за останалите треньори.

Кой от звездния екип на треньорите ще изведе победителя до финала в сезон 11 и кой от участниците ще грабне наградата от 50 000 лв. – ще стане ясно тази есен по bTV.

 


Четете още:

🔴 България загуби светило в медицината

🔴 Губите пенсия и трудов стаж при тези условия на работа

🔴 Трагедия във Видин: Самоуби се внук на известен издател

Източник: lupa

Коментари

горе