Миро вкара всичките си пари в строеж на къща, ще бачка цяло лято



Звездата на българската поп музика Миро отправи много интересни послания и признания в деня за размисъл преди изборите. Той се появи в сутрешния блок на bTV при Митьо Маринов и Бесте Сабри да представи новата си песен, но разговорът тръгна бързо в много различна посока.





Певецът не се смути да говори за християнската вяра на много лично ниво. Той заяви, че ако не е бил Бог, може би изобщо не би съществувал.









„Мама не е била сигурна дали иска дете”, разкри Миро, който смята, че самото му раждане е заради силана на християнските вяра и морал.

Попитан за изборите, певецът заяви, че винаги е следвал идеала на Левски за чиста и свята република.





„Помним ли думите на онова изключително момче, което се превърна в Апостол на свободата? Чиста и свята… Защо забравяме, че той е бил един човек, жив, от плът и кръв?





Иконизирането на образа на Дякона го прави да изглежда приказен и нереален. Бил е тук, вероятно някога е бил гладен, тъжен, съборен, влюбен… И този човек е жертвал всичко в името на „чиста и свята”! Искам да видя един от тези, които вървят с номерца, да каже същото и да знам, че го има предвид. Според мен те не могат даже да напишат „чиста и свята”, с тези думи даде воля на мнението си Миро.





Певецът призна, че това лято ще се размине с почивката и ще прави колкото се може повече участия. „Лятото е много скъпо да се почива. Строя къща, хора!”, обясни той.


Четете още:

🔴 "Медицински надзор" откри фрапантни нарушения в зъболекарския кабинет, където почина жена

🔴 Богданска и Башар Рахал водят "Биг Брадър"

🔴 Какво се случва с лицето на Алисия?





Източник:





Коментари

горе