Чаровна франкофонка изуми Ники Кънчев на въпрос за „Под игото"



Новата седмица в „Стани богат” започна с чаровна участничка, която е родена в България, но е израснала и учила във Франция и призна, че френският ѝ е водещ език. Мария Василева, която е търговец в голяма IT компания, се омъжва за французин и двамата идват да живеят у нас. Тя каза, че обича както българския, така и френския вариант на шоуто.









Ники Кънчев определено остана впечатлен от амбициозната участничка и почна да пуска шеги и да реагира емоционално на отговорите ѝ.









Последният от лесните въпроси за ниски суми обаче доста затрудни участничката. В него тя трябваше да познае кой от четирима литературни герои е от „Под игото” – Андрешко, Моканина, Душко Добродушков или Мунчо.

Тя се стъписа на въпроса, на който без трудност може да отговори и средно добър ученик, което озадачи водещият.









Мария заяви, че за съжаление не е чела романът на Вазов, защото не го е изучавала във френското училище, което е завършила. Така книгата е останала да отлежава на нощното ѝ шкафче, докато ѝ дойде времето.





Франкофонката получи бързо помощ от приятеля, с който беше в студиото, но играта ѝ не продължи много дълго след това. Причината беше пак български въпрос за най-високия връх на Средна гора, на който тя изхаби останалите си два жокера. Въпреки че игра с огромно желание, тя предпочете да не рискува и така си тръгна с 2000 лева.


Четете още:

🔴 Скъпарските БМВ-та на полицията - купени с парите от глобите на шофьорите

🔴 Миро вкара всичките си пари в строеж на къща, ще бачка цяло лято

🔴 "Медицински надзор" откри фрапантни нарушения в зъболекарския кабинет, където почина жена





Източник:





Коментари

горе