На 45 години Нели Хаджийска от БТВ стана истинска фурия след развода



След развода една от водещите на предаването "Търси се" изглежда повече от зашеметяващо. Наскоро тя присъства на светско събитие, на което се вижда, че е доста свежа и красива.

Наскоро водещата Нели Хаджийска сподели, че в началото на 2024 г. се е развела със съпруга си, с когато се познават и са заедно повече от десетилетие.





Преди официалната раздяла, двамата са се опитали да останат заедно, като в продължение на година и половина са опитвали различни методи, за да запазят хармонията помежду си.





"Разведохме се със съпруга ми в началото на тази година, но нашият път към раздялата продължи година и половина. С него ходихме на терапевти, констелации, пътувания, църкви, манастири... Опитахме се да разберем, какво се случва между нас", довери водещата на "Търси се" Нели Хаджийски в "Преди обед".





"Нашата любов не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме друг човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме нужда", каза още водещата.





"Съпругът ми пръв каза, че не е това, което е чувствал, но година и половина по-късно аз взех решението за раздяла", допълни тя.

Нели разказа, че е била с мъжа си дълги години, но отчуждението е дошло постепенно и е преминала на всякакви нива.


Четете още:

🔴 Знаков гербер вдигна пищна сватба в Пиринско, ето коя красавица взе за жена / СНИМКИ

🔴 БДЖ показа новия влак с климатик - от София до Бургас за 355 минути

🔴 Богданска се ИЗДАДЕ в ЕФИР! "Кой да знае" й плати за участие





Източник: Petel





Коментари

горе