Когато съм в нужда, винаги поставям монета под изтривалката и всичко ми потръгва



Когато ни застигне лоша поредица, най-често оставаме без стабилен доход или губим големи суми. И опитите да се спестят основни неща не помагат много за коригиране на тази ситуация.





 В този случай можете да се обърнете към един интересен ритуал за привличане на пари в къщата. Той помага да се увеличат доходите и да се отървете от финансови затруднения. Ще ви кажем защо поставяте монета под входната изтривалка и как тя помага на собствениците на жилища.





Тази древна практика има за цел да насочи силни финансови потоци към вашия дом . Фазата на луната не играе роля по време на такъв ритуал. Важно е да извършите този ритуал, докато сте напълно сами. Само тогава ще можете да постигнете желания резултат.

Защо да поставите монета под входната изтривалка: характеристики на ритуала





Правилната подготовка

Най-добре е този ритуал да се извърши във вторник - денят на Марс - активна планета, символизираща увеличаване на капитала. Преди да започнете, почистете къщата си. Домът трябва да бъде изчистен от стари вещи и боклуци (неща, които вече няма да използвате). Отървете се от "прахоуловителите". В крайна сметка парите се нуждаят от свободно пространство, което може да бъде запълнено. Не забравяйте, че коридорът трябва да бъде възможно най-чист.





За ритуала трябва да използвате монета с жълт оттенък (това е предпоставка). Номиналът няма значение. Във всеки случай парите ще се влеят в дома ви като река.

Как се прави ритуал

Вземаме подходяща монета в лявата си ръка . 





Стиснете го силно с пръсти. Доближаваме ръката си с монетата до устните си и казваме следното: „Моята монета привлича пари, среща ги на прага. Нека влизат сметки, малки и големи. Тук има място за тях. Това, което кажа, ще се сбъдне.” В този момент най-важното е да вярвате в бързото подобряване на финансовото си състояние. Влагайте максимална сила и вяра в думите, които изричате. Само със силно желание успехът на такъв ритуал ще бъде гарантиран.





След церемонията поставяме стотинка под килима близо до входната врата , която се намира в апартамента. Нечленовете на семейството не трябва да знаят за този ритуал. Никой непознат не трябва да докосва монетата под килима, в противен случай финансовата стабилност никога няма да може да се установи във вашия дом.





Нашите редактори бързат да ви напомнят: с подобни ритуали не трябва да забравяте, че не трябва да разчитате само на Вселената. Всеки човек има силата да подобри финансовото си състояние, ако положи всички усилия и работи усърдно за увеличаване на собствения си капитал.


Четете още:

🔴 Еврото идва в България, ето кога

🔴 Сърбия обяви награда за главата на Левски на Западните покрайнини, но никой не посмя да...

🔴 Място с 20 минерални извора и прелестна природа у нас крие огромен потенциал





Източник: За Жената





Коментари

горе