Орхидеята ми пусна 5 пъти повече цветоноси отпреди-Изцяло естествено подхранване!



Веднъж седмично давайте естествено хранене на вашата орхидея! Това хранене не само ще обогати растението с хранителни вещества, но и ще осигури защита от различни болести и вредители. В такива условия вашата орхидея ще се чувства комфортно, ще расте активно, ще се развива и ще образува нови цветни стъбла.





Процес на приготвяне:





Вземете половин малка глава лук, нарежете я на ситно заедно с кората, след което я залейте с един литър вряща вода.

Покрийте с капак и оставете за 24 часа.





Отделно пригответе три супени лъжици ориз. Поставете ориза в друг съд и добавете един литър вода със стайна температура. Също така го оставете за един ден.

На следващия ден прецедете двете течности и ги смесете. По този начин ще получите двойно хранене за вашата орхидея.





Приложение:

Използвайте получената инфузия, за да избършете листата на орхидеята от двете страни. Това е отлична превенция срещу листни въшки, люспести насекоми, паякообразни акари и други вредители.









След това подхранете самото растение с инфузия от лук и ориз. Поставете съда в голям съд и го залейте със запарката, докато водата започне да изтича.





С памучна вата затворете пазвите на листата на орхидеята и след това напръскайте растението със спрей.

След 30 минути отстранете памука, извадете тенджерата и отцедете излишната вода. Правете тази процедура веднъж седмично.





Това естествено хранене стимулира не само растежа на корените, но и образуването на цветни стъбла. Бързо ще забележите положителни резултати. Убедете се в ефикасността на изцяло натуралното подхранване за вашата орхидея!


Четете още:

🔴 Пловдивчанката с райския газ пред бебето: Тея балончета само ви засмиват за 30 секунди, а от вашите ракии и водки ставате зомбита

🔴 Братът на новия патриарх Даниил проговори

🔴 ШОК! Инжекция в дупето уби инфлуенсърка





Източник: За Жената





Коментари

горе