Ще я познаете ли? Секссимвол на соца е като младо гадже



В последните години на соца не един и двама комсомолци за въздишали по апетитните форми на тази певица. Днес вече е на 62 години, но отказва да се даде на младите.





Елвира Георгиева продължава да е пример за поддържана жена. Основна заслуга за визията и има нейният съпруг д-р Николай Георгиев, с когото са заедно вече повече от 20 години. Елвира и половинката й се запознават във време, когато певицата е омъжена за композитора Владимир Наумов. Изненадващо за самата нея, тя се влюбва в доктора още при първата им среща.





"Много обичах предишния си съпруг, той беше всичко за мен, но душата ми искаше да преживее нещо ново - казва изпълнителката. - Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което вероятно е нормално след 17-годишен брак."





Изненадващо, първият съпруг приема нормално новата любов на певицата. В продължение на години Елвира пътува и работи с Наумов, въпреки че вече има връзка с Ники. След време официално се развеждат с композитора, който след това дори присъства на сватбата с д-р Георгиев.





Секссимволът от края на соца и началото на промените не крие, че се е подложила на немалко пластични операции. Те са направени от нейния съпруг, който е сред най-добрите в тази област у нас. Докторът признава, че жена му е капризна пациентка и не обича да я оперира.






Четете още:

🔴 Д-р Бацелова: Не яжте в тези ресторанти и не пийте вода от тези места

🔴 Дани Петканов си присади буйна грива

🔴 Излезе на светло: Мая Илиева с ключово решение 19 години след смъртта на Главния





Източник: Марица





Коментари

горе