Турист се удави на плажа в Приморско / СНИМКИ



Безжизненото тяло на възрастен мъж изплува на северния плаж в Приморско в района пред централния вход и хвърли в ступор стотици курортисти, видя репортер на Lupa.bg.





Тялото на удавника беше забелязано първо от малко дете, плуващо в иначе спокойното море при зелен флаг. Спасителите и лекарския екип направиха безуспешен опит да върнат към живота удавника, но накрая покриха безжизненото тяло с бял чаршаф и повикаха полиция и линейка.





Трупът на удавника беше покрит с бял чаршаф, а тпагедията хвърли в ступор стотици плажуващи на северния плаж в Приморско.





Удавникът се оказа чешки турист, който най-вероятно е получил инфаркт, след като е влязъл в морето. Чехът е пристигнал предния ден на ваканция със съпругата и дъщеря си. Той влязъл в морето в началото на плажната ивица, а течението изхвърли тялото му в центъра на плажната ивица, на повече от 500 метра от мястото, откъдето е влязъл да се изкъпе.









Въпреки, че през последните дни морето в Приморско е спокойно, има регистрирани няколко инцидента на плажните ивици заради непоносимите жеги. Вчера две жени и мъж колабираха под жаркото слънце и бяха спасени благодарение на бързата реакция на лекарските екипи в Приморско.


Четете още:

🔴 Водещият Георги Любенов с грозна заплаха в ефир към зрителка на БНТ: Нахална сте много и ще бъдете блокирана!

🔴 Бялото братство строи лагер в Рила

🔴 Почина емблематичен бивш футболист и треньор на Пирин





Източник: lupa





Коментари

горе