Откриха и втори овъглен труп в Елин Пелин, жертвите вече са четири



Четири станаха жертвите на взривовете в Елин Пелин. Днес на местопроизшествието са открити две силно обгорели тела, за които се предполага, че са на двамата мъже, за които се знаеше, че са били в складовете при възникването на инцидента.





Предстои извършването на действия по разпознаването им.

Малко след 10.30 часа, под ръководството на Окръжна прокуратура – София – следователи от Национална следствена служба и Окръжната следствена служба, екипи на пожарната и специализирани части на МВР, започнаха оглед на складовете край Елин Пелин, в които в четвъртък привечер възникнаха неконтролируеми експлозии на пиротехнически изделия и последва пожар. 





Огледът на местопроизшествието ще продължи през целия ден, като се очаква прокуратурата, следствието и МВР да дадат още подробности по-късно днес.

БЛИЦ припомня, че в четвъртък вечер  почина 48-годишният доц. д-р Петър Шишков, преподавал в Минно-геоложкия университет и световно признат учен и консултант. В събота  издъхна 20-годишната му дъщеря Кристин Шишкова.





Днес вътрешният министър Калин Стоянов заяви, че са  открили трети труп в близост до един от складовете. 


Четете още:

🔴 Чудо: Лекари в Ст. Загора възстановиха отсечен крак на пациент

🔴 МИСТЕРИОЗНО животно полази салатата на Лидия! Изи й се извинява в "Черешката"

🔴 Александър Йорданов: Какво са дирили там дъщерята на доц. Шишков и синът на собственика? Някой ще зададе ли правилните въпроси?





Източник: Блиц





Коментари

горе