Най-сетне прежали Тишо: Венета Райкова показа новия мъж до себе си / СНИМКА



Бившата ТВ-водеща и настояща писателка, Венета Райкова , направи нещо, което никой не очакваше от нея. Русото изкушение, което след раздялата си с дългогодишната си половинка Тихомир (Тишо) твърдеше, че мъж не й трябва, за да бъде щастлива, днес очевидно се е понесла на крилете на любовта.





Да, да...

водещата за първи път от развода си с Тишо показа, че до нея има нов мъж , като дори пусна и снимки. На тях се вижда, че тя и половинката й са на почивка край морето, като предполагаме, че не са на родното Черноморие, а поне някъде в Гърция.





Венета Райкова мъж





От въпросния тайнствен непознат се вижда само ръката и часовника, както и коктейла, който той държи. По самата ръка става ясно, че Райкова не е с някой по-възрастен от нея, а и тя винаги е казвала, че не си пада по чичаци, а по млади мъже. Ръката обаче не изглежда и на някой баш младок, така че можем да предполагаме, че блондинката си е намерила напълно подходящ за нея господин.





"Мен сексът не ме вълнува и не ми е проблем, защото съм умствено и духовно доста по-развита от това цялата ми вселена да се върти около един... чеп.





Интересуват ме много неща, уча се на много нови неща, постоянно съм в движение и развитие, така че... А ако Той, господин Подходящия, се появи, ок, нямам против. Свободна съм", смееше се Райкова преди време.

Е, като нищо този господин може да се окаже въпросният на снимката...


Четете още:

🔴 Затворник по слипове се е хвърлил през оградата на паркинга на "Кауфланд" в Банишора

🔴 Всеки българин с различна цена на тока от тази дата

🔴 Д-р Шишков би камбаната: Осакатяват пациентите с операции само заради пари от касата





Източник: За Жената





Коментари

горе