Хубавица остави всички без думи и зададе нови стандарти в „Черешката"



Такова нещо в „Черешката на тортата“ се случва за първи път.

Красива кулинарна водеща смая всички с невероятни гозби и изискана трапеза, и бе обявена за победител за седмицата предсрочно.









Симона Кръстева посрещна своите гости на пикник вечеря под небето в село Московец край Карлово, като им приготви салата с ягоди и дресинг, пъстърва с броколини, български телешки стек на барбекю с трюфел и гарниран с аспержи и кладница, и за десерт тирамису и веган бонбони.









Лошото време и силният дъжд не попречиха на Симона да сготви вкусно, като се наложи само да премести компанията от открито под покрив.  

Пред нейните кулинарни умения се преклони и самият шеф Иван Манчев, който каза за гозбите на Симона, че са като оазис сред българското поле и истински шедьовър.









Поздравления, Симона, за класата и стила, и за атмосферата, която пресъздаде. Страхотна вечеря, телешкото беше както го обичам, леко алагне, браво, заяви по Нова Тв кулинарният гуру.





Шапка на домакинята свалиха и всички гости, като бижутерктата Гергана Пеева призна, че си е нарушила вегетарианската отпуска и два пъти е опитала от месото, което определи като произведение на изкуството.





Много ми хареса, че не се отказа, въпреки препятствията, заяви пък Мона Гочева.





А фитнес инструкторът Алекс Киров, който получи и кокосови бонбони без захар, добави: Не е кифла, както си мислих. Тя буквално в дъжда ни приготвяше ястията. Симона е стегнато и борбено момиче.





Дължимото на Симона, която закономерна получи пълния сбор от 40 точки, отдаде и Зоран Петровски.

Трябва да се промени регламента и искам да дам моите 10 точки утре на Симона сега, тъй като тя е безапелационния победител за тази седмица, лаконичен бе режисьорът, който ще готви последен в петък.


Четете още:

🔴 Натравят ни с бързозрейки, предупреди експерт

🔴 Олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева: Бих се с "биологичния мъж" на финал през 2018 година

🔴 Ново ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ в България! СНИМКИ





Източник: Petel





Коментари

горе