Wizz Air пуска директни полети от София до вълнуваща дестинация



От 16 декември Wizz Air стартира нова директна линия до германския град Щутгарт. Полетите ще се изпълняват целогодишно, три пъти седмично.





С този нов маршрут Wizz се утвърждава като единствената нискотарифна авиокомпания в България, която предлага директни полети до Щутгарт. Билетите вече са в продажба на сайта на компанията и в мобилното им приложение.





Щутгарт, разположен в сърцето на един от най-големите винарски региони в Германия, е известен с производството на червено вино.

С Wizz Air до Щутгарт

Освен с великолепните си вина, провинцията, която заради меките си почти средиземноморски температури често е наричана „Слънчевата страна на Германия“, впечатлява и с отлична кухня и културни забележителности.





Сред тях са красивите исторически паметници, обширните площади, великолепните замъци и зелените паркове и градини, но определено едни от най-посещаваните места в града са музеят „Мерцедес-Бенц“ и МХП-Арена, домът на футболния Щутгарт.





Саша Вислаус, мениджър „Корпоративни комуникации“, Wizz Air, сподели: „Развълнувани сме да обявим старта на новия маршрут София – Щутгарт, който допълнително затвърждава нашата водеща позиция в Централна и Източна Европа.





С разширяването на мрежата ни с тази вълнуваща дестинация, ние не само отговаряме на нарастващото търсене на пътувания между България и Германия, но и укрепваме връзките между двете държави“.


Четете още:

🔴 Албена Михова: Починали роднини посещават мен и сина ми, оставям им храна

🔴 Водата става ЗЛАТНА. Колко ще платим

🔴 Андрей Арнаудов: Надявам се второто дете да е по-кротко





Източник: Блиц





Коментари

горе