След развода с Цеци Красимирова: Биг Майк ОБЕЗОБРАЗЕН! / СНИМКИ



Докато родната моделка Цеци Красимирова буквално разцъфна след развода с Майкъл Струмейтис, мултимилионерът вехне и деградира, разкриват чуждестранни медии. Кралят на марихуаната, който отдавна залита по пластичните операции, е обезобразен след поредните пластики.





64-годишният Биг Майк изглежда покъртително след раздялата с Цеци и това се дължи на серия „подмладяващи“ интервенции е умопомрачителен резултат.





Припомняме, че още преди години Струмейтис едва оцеля след пластична операция и месеци наред бе на легло. Още тогава Цеци отлетя за Щатите, за да се грижи за него, макар че все още нямаха брак и бяха само приятели. След животозастрашаващата интервенция Биг Майк се зарече повече никога да не ляга под ножа от суета.





Сега, когато вече е разведен и отново е на пазара на ергените, мултимилионерът за пореден път се вманиачи по подмладяването. „Дори Цеци не си е правила толкова естетични процедури“, разкриват запознати и допълват, че заради възрастта му ефектът е по-скоро обратен.









На последните кадри, разпространени в интернет, Струмейтис има плашещ вид – с увиснал асиметричен нос заради неуспешна ринопластика и серия от блефаропластики, лифтинг, опъване на бръчки с ботокс, заради които лицето му е изкривено и в белези.





В интернет пространство неслучайно се шегуват, че прякорът му „Страшилището на бизнеса с канабис“ вече има нов смисъл.

Междувременно Цеци Красимирова се е отдала изцяло на козметичния си бранд и двете си котки…






Четете още:

🔴 Какво означава най-грандиозното пророчество на Микеланджело "Страшният съд"?

🔴 Калин Врачански заживя с тъща си! Баба Еленка гледа малката Теа / СНИМКИ

🔴 Ива Софиянска се събра с мъжа си





Източник:





Коментари

горе