Няма начин да е на 50! Съпругата на Сано блесна като филмова звезда на рождения си ден, ето я и порасналата й внучка (СНИМКИ)



Вчера своя 50-годишен юбилей отбеляза една ефектна, красива и невероятно харизматична дама - Нели Атанасова -Сано, половинката на актьора и водещ на "Островът на 100-те гривни" Александър Сано. Партито по случай личния празник на Нели бе бляскаво по холивудски, а самата тя не отстъпваше на големите кинозвезди с визия:





Нели Сано рожден ден





Нели Сано празник





На купона присъстваха близките до сърцето на рожденичката - естествено, нейният съпруг, двете й деца - дъщеря й Ава и синът й Иво Карамански-младши заедно с половинката си Антоанет Пепе и дъщеричката им Беатрис, както и трите деца на Пепе от предишни връзки.





Нели и Ава





Иво младши





Най-емоционален на празника безспорно бе Сано, който честити юбилея на своята половинка по особено романтичен и красив начин - с нежно обяснение, което всяка жена би искала да чуе от устата на съпруга си:





Нели Сано торта





Нели рожден ден





"Тепърва ще осмислим вчерашната вечер..., просто бързам да споделя нещо.., някаква част от щастието, което ме съпътства вече 16-та година. За мен ти си необясним феномен, ти си нещо ефирно, леко и същевременно грандиозно, изпълващо с присъствието си живота на всички, които обичаш и те обичат..., а това са много душѝ!





Обожавам те любов моя! Дано Вселената ме събира с теб във всичките ми прераждания, за да ми е слънчево, топло и смислено завинаги.

П.С.

И престани с тази измама, че си родена преди половин век..., никой не ти вярва!"

Тортата на рожденичката бе решена в черно и бяло, също както и тоалетът й, в стил ретро-Холивуд.





Нели и Беатрис





Нели Сано и Беатрис





Безспорно в звезда на празника се превърна малката й внучка Беатрис, която се роди едва преди месец, но е обградена с много любов и внимание. На партито се забавляваха и другите дечина на Антоанет Пепе, които са от предишните й партньори.





Беатрис


Четете още:

🔴 Военен се обеси в гаража си в Смолян

🔴 Мария Гроздева изплю камъчето: Ето кой раздели сина й и Мария Бакалова

🔴 Драма в семейството на Краси Радков! Синът му се разболя, а той...





Източник: За Жената





Коментари

горе