Прецакаха Зуека в Испания



„Винаги съм бил щастлив да съм актьор и още съм. Скоро художник няма да се нарека”, това призна Васил Василев – Зуека в специално интервю за bTV, заснето в красивия испански град Алтеа, където живее със семейството си.





Макар да е скромен за картините си, именно те осигуряват по-голямата част от препитанието им. Според Зуека рисуването е 70%, а останалата заслуга е на съпругата му Ани, която основно се занимава с платформите в интернет, през които актьорът продава изкуството си.









„Трудно е, но се оправяме”, призна любимецът на публиката у нас. Зуека разкри, че в началото е преживял голяма криза, защото не е познавал търговията с изкуство и не е знаел, че през лятото рядко се купуват картини.





Василев не страда от това, че хората не го разпознават на улицата и ако някой все пак тръгне към него, почти сигурно е, че е българин. „Тук има българска общност, играят народни танци, има българско училище, даже две”, разказа звездата.









Зуека харесва живота си в красивия малък град Алтеа, където зимата, която познаваме в България, просто не съществува. „В това градче животът тече като много бавен поток. Имахме проблем с вратата на гаража, шефът на фирмата ми обеща следващият ден да направи ремонта. И месец и половина не се появи”, разказа той.


Четете още:

🔴 3600 лева заплата дават за тази работа в България, търсят се спешно 300 души

🔴 Тежък удар за Анелия след участието й в Нова тв

🔴 Как 45-годишният Михаил търсеше свестна булка без деца, разводи, от пълно семейство, с апартамент





Източник: Petel





Коментари

горе