Жената на Попето скочи на екранния Гунди / СНИМКИ



Изключителен гаф нарече поведението на актьора Павел Иванов на стадиона певицата Елена Паришева





Бившата фолкпевица Елена Паришева възнегодува срещу Павел Иванов, който играе ролята на Георги Аспарухов-Гунди във филма за футболната легенда. Жената на нападателя на "Ботев" (Пловдив) Ивелин Попов е недоволна от отношението на актьора и екранната му партньорка Александра Свиленова към публиката на "жълто-черните". Двамата артисти присъстваха на двубоя на стадион "Христо Ботев" между домакините и "Левски". Иванов дори изпълни символично първия начален удар в мача между отборите, в които е играл Гунди. И двата клуба са официални партньори на филма "Гунди - Легенда за любовта", чиято премиера е тази сряда.





"Дали пък не е редно, когато си дошъл да промотираш филма за една толкова велика личност на българския футбол, с изключително важен и ключов момент в биографията му - престоя му в "Ботев" (Пловдив), да уважиш и феновете, а и всички присъстващи извън сектора за гостуващи фенове!!! Все пак на техния стадион ти се дава възможност да отправиш първия удар в мача!!! На мен лично ми стана леко обидно отношението на актьора!!! Изключителен гаф!!!", сподели Паришева в профила си във фейсбук.









Елена Паришева

Елена Паришева





В същото време Павел Иванов разкри, че е запален левскар и вярва, че "сините" могат да станат шампиони този сезон. 

Актьорът се поздравява с капитана на

Актьорът се поздравява с капитана на "сините" Цунами













"Усетих невероятната енергия на всички запалянковци на стадион "Христо Ботев". Стадионът е страхотен. Много се вълнувах да стъпя на зеления килим заедно с толкова много футболисти, на които хората се възхищават. За мен беше удоволствие", призна екранният Гунди. 













"Фен съм на "Левски". На "Герена" започнах да ходя, когато заживях в София, защото съм родом от Русе. Пораснал съм по терените на "Дунав", където генерално се запали моята любов към спортовете. Напоследък се виждаме често с футболистите на "Левски", защото заедно стъпваме към благотворителни дейности. Всички състезатели със сини екипи са ми любими", каза още Павел Иванов пред "Дарик". 






Четете още:

🔴 Мария Игнатова най-накрая разкри причината за раздялата с Рачков

🔴 Актьор: Защо да си тръгвам от вкъщи, след като при мама е най-добре

🔴 Пазаруващите с ваучери за храна във веригите масово не знаят за банковата такса





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе