СКАНДАЛ! Побойникът Емил Каменов НАШАМАРИ сина на Иван в риалити



Голяма драма забърка риалитито на инфлуенсърите „Къщата на ифлуенсърите"





Преди 4 дни предаването бе разтърсено от популярния с насилието си Емил Каменов. Гигантският здравеняк преди години наби друг участник в сръбският "Биг Брадър" и зрителите очакваха да видят насилие от него.





Така стана, че още преди да се излъчи епизода с влизането на Каменов плъзна новината за сблъсък между него и младия доведен син на Иван Христов.

Твърди се, че популярният монтански бабаит влязъл в пререкание с малкия като в пристъп на гняв и типично в стила си, Емо ударил шамар на Спас, който най-малко от него очаквал подобна агресия. Припомняме, че Емо Каменов стана известен в предаването „Къртицата", чиито продуцент бе именно доведеният баща на Спас – Иван Христов.





Узнали за физическата саморазправа, Ирина и Иван моментално нахлули в Къщата и потърсили сметка на продукцията, позволила подобна агресия.

След като епизодът се излъчи обаче "България Днес" видя нещо тотално различно. Шамар има, но по-скоро "поучителен" и приятелски, вместо зашеметяващ.





Самият Спас коментира слуховете в инстаграм профила си:

"Видях, че има супер много коментари по случая с гост-звездата!





Искам да ви кажа, че нищо не е такова каквото изглежда. Не мога нищо да издам, гледайте много внимателно следващите епизоди и ще разберете какво съм ви казал! Бъдете здрави и не на агресията", коментира той, намеквайки, че "сблъсъкът", за който всички говорят, може и да е в следващия епизод.





От продукцията също коментираха слуховете:

"По никакъв начин не толерираме насилието и няма да има безнаказано такова!", от което може да предположим, че то не е изключено.


Четете още:

🔴 Хитринки: Ето как малкият дом да изглежда голям!

🔴 Дядото на Кирил Маричков си отива само на 46 години, но превръща София в европейски град

🔴 Студентка си поръча ботушки от Shein, получи нещо гнусно





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе