12 хиляди българки в обща група във Фейсбук: "С един и същ мъж ли излизаме?"



Споделят снимки и проверяват дали са писали и на други

Скъпи дами, в тази група ще може да качвате имена и снимки на мъже, с които излизате , а отдолу ще се обменя информация за тях с цел... край на двойните им игри.





Това са правилата на женската фейсбук група "С един и същ мъж ли излизаме?". 12 хиляди жени членуват в нея и вече месец те проверяват дали мъжете им изневеряват. Групата е затворена и трябва да се влезе в нея със заявка, а админите проверяват всеки един профил. Не се допускат мъже, разбира се.





Всекидневно жените качват снимки на мъже, с които си пишат или имат интимни отношения. Някои от тях вече са разкрити, че са писали и са флиртували и с други. Освен снимки жените споделят и опит как да се разбере, че мъжът изневерява. Някои дават съвети да се проверяват редовно последователите и новите приятели в социалните мрежи, както и паролите на телефона.





Групата е създадена на 12 септември, а членовете се увеличават бързо. Явно женското съмнение е много по-голямо, отколкото мъжкото. Има група "С една и съща ли сме?", в която членуват обаче само 90 мъже.





"Щом има такива групи, положението е трагично", коментират в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 32-годишната Биляна е имала човек, който да я пази

🔴 Мистерията се разплита: Огласиха какво се случило в последните дни и часове на починалата Биляна

🔴 Иван Христов на косъм от удавяне





Източник: 24 часа





Коментари

горе