Диляна Попова: Животът ми тук е хаос



Водещата на „Островът на 100-те гривни” Диляна Попова призна, че животът по време на снимките на шоуто на Филипините ѝ липсва много. Една от причините е, че животът ѝ в София бил пълен хаос с различни задачи всеки ден, дакато по време на снимките е имала строг дневен режим, което ѝ се отразило добре.





Попова коментира в „Надкаст”, че всички замесени в риалитито отслабнали, а диетата с предимно рибни ястия ѝ дошла идеално. „Хранителният режим никога не е бил по-добър”, заяви тя.





Диляна сподели също, че по време на снимките е живяла в каравана, което е било най-добрия начин да се наслади на мястото.

Водещата разкри и още една любопитна подробност. Костюмите на водещите, които са обсъждани масово, са нейно дело. Диляна Попова е завършила техникум по облекло и след това моден дизайн, затова се захванала сама с тази нелека задача. Късмет било, че колегата ѝ Александър Сано също е завършил училище по облекло.









„Сутрин ставахме и почвахме да режем фланелки, да връзваме бандани”, разказа Диляна Попова. Тя допълни, че 54 дена снимки е била готова с по два различни екипа за всеки ден.


Четете още:

🔴 Диляна Попова: Животът ми тук е хаос

🔴 Внезапно почина адвокатката на Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев

🔴 Корабът потъва: Рейтингът на "Биг Брадър" се срива.Простащината отблъсква рекламодателите





Източник: Petel





Коментари

горе