Осъдиха двама, нападнали тв екип на Валя Ахчиева в Дупница


Неделя, 27 Окт. 2024

Районният съд в Дупница постанови условна присъда за двама мъже, нападнали ТВ екипа на Валя Ахчиева в Дупница. Те ще платят и разноските по делото. Решението не е окончателно.





Случаят е от 7 юни тази година журналистката и оператор влезли в частната болница в Дупница, за да съберат информация по издадения смъртен акт на единия от братя Галеви - Ангел Христов. Лекар от тази болница подписал акта.





От охраната на здравното заведение обаче се нахвърлили яростно и грубо със закани и удари по оператора. Заплашили телевизионния оператор с убийство, като изрекли думите: "Ще ви убием и няма на кого да се оплачете", като тази закана е възбудила в потърпевшия основателен страх за осъществяването ѝ.





Деянието е извършено по хулигански подбуди - на публично място, в сградата и двора на болничното заведение, без каквато и да било причина и поведение от страна на пострадалия, демонстрирайки физическа сила и изразявайки по този начин пренебрежение и явно неуважение към обществото и в частност към човешката личност, допълват от съда.





В болницата тогава отказаха всякаква информация по случая "Ангел Христов". Явно Ахчиева и екипът и са били доста настоятелни и се е стигнало до нападението и скандала, предаде БГНЕС.


Четете още:

🔴 СКАНДАЛ, СЪЛЗИ И ЗАПЛАХИ В "БИГ БРАДЪР"! ВИКТОР се изправи срещу гаджето на ТЕОДОРА очи в очи (ВИДЕО)

🔴 ДНЕС връщаме часовниците с ЧАС НАЗАД

🔴 Полицията издирва родителите на изгубено дете в София





Източник: Petel





Коментари

горе