Роднини на мексиканец се дивят на голямата му луда българска сватба (ВИДЕО)



Една любовна история. Историята на Кристина от Варна и Орландо от Мексико. Тяхната голяма, луда българска сватба. Любовта си и любов, но очевидци твърдят, че месеци след тържеството роднините на младоженеца още не могат да осъзнаят какво им се е случило… Какво преживя Орландо у нас, какво означава ноу мъни, но булка? И къде в цялата работа се намесва едно сомбреро?
Историята на Орландо и Кристина – срещат се за пръв път в Китай, опознават се виртуално около една година. Имат връзка от две. Оженили се първо в Мексико. После... вдигнали истинска сватба по ...български.

Два месеца след сватбата на Кристина се наложило да се върне у дома, съобщава Нова ТВ. Тя е на 30, той на 39. Тя е счетоводител, той – инженер. За влюбения Орландо тази луда българска сватба ще остане незабравимо приключение. Мексиканските роднини почти през цялото време не знаели какво се случва.

Докато са разделени, влюбените си говорят в скайп. Орландо признава, че и до днес не му е ясно що е то това купуване на булка. Оказва се, в дъното на тази българо-мексиканска любов стои... едно сомбреро.

Но макар и да живее далеч, Кристина е щастлива и дори учи своя мексиканец на български.


Четете още:

🔴 Мениджърът на Фюри: Мач с Кобрата е възможен

🔴 Топ 3 рецепти от домашни майстори за Никулденски шаран

🔴 Вапцаров – Поетът и Морякът. Честване на патрона на Висшето военноморско училище





Източник: Блиц





Коментари

горе