Сок от жълтениче пресича грипа



Кефир и елда прочистват тялото

За да прочистите организма, залейте от вечерта с половин чаша кефир 3 с. л. елда. Оставете да престои до сутринта и изяжте всичко на гладно. Не хапвайте и не пийте нищо друго в продължение на няколко часа, а после си направете горещ чай. Повтаряйте процедурата десет дни поред.

Водка и глицерин за напукани пети

Страдате ли от напукани пети, направете си лосион. Смесете поравно водка, глицерин и оцетова есенция. След това потопете краката си в гореща вода, подсушете внимателно и намажете проблемните места със сместа. Изпълнявайте вечер, преди да си легнете. За 2-3 дни от пукнатините няма да остане и следа.

Сок от жълтениче пресича грипа

За да се избавите от грипа в начален стадий, разтворете 1 с. л. сок от жълтениче в чаша вода и приемайте по глътка от 5 до 8 пъти. В следващите два дни смесвайте растението с 400 мл вода. Гастритът ще изчезне, ако пиете по лъжица сок 20 минути преди ядене, разтваряйки го в 50 мл вода. Задължително спазвайте и диета.

Брашно от грах смъква холестерола

Имате ли проблем с високия холестерол, ще ви помогне сух грах. Смелете малко количество и в продължение на 10 дни хапвайте на гладно по 1/2 ч.л. от приготвеното брашно, като може да го смесите с вода или кисело мляко. След месец повторете лечебния курс.


Четете още:

🔴 Осъдиха условно бай Минчо от Каменово, стрелял по крадци на агнета

🔴 Спецът по МИГ-29: Оправяхме по двигател на ден, сега ги пращаме в Полша

🔴 Никулден. Особености на националната златна рибка





Източник: Марица





Коментари

горе