Чувствено писмо на баща към малката му дъщеря за бъдещия й съпруг



"Мило момиче, 

Преди няколко дни аз и майка ти искахме да потърсим отговора на един въпрос в Гугъл. Точно бяхме изписали половината въпрос, когато Гугъл ни показа най-търсения въпрос в света. На първо място беше "Как да задържа интереса му?"

Това ме изплаши. Решихме да се разровим по-усърдно в интернет, намерихме и прочетохме безброй статии за това как жената да бъде секси, как да носи на партньора си бира по най-сексапилния начин и как да го накара да се чувства специален и умен.

Ядосах се.

Мило дете, НЕ е, НИКОГА не е било и НИКОГА няма да бъде твое задължение да "задържиш интереса му".

Мило момиче, единственото ти задължение е да знаеш, дълбоко в сърцето и душата си, че ти ЗАСЛУЖАВАШ някой да се интересува от теб. Ако имаш доверие на себе си, ще бъдеш най-атрактивната жена в най-пълния смисъл на думата. Ти ще си "интересна" за мъжа, който е способен да се интересува от теб, готов е и желае да прекара целия си живот, инвестирайки в интерес към ТЕБ.

Мило дете, искам да ти кажа за момчето, което няма да се нуждае от някой, който да му "задържа интереса", тъй като той ще знае, че ти си интересната личност:

Не ме интересува дали той ще сбръчква чело, стоейки на масата и чакайки вечеря - стига сбръчкването му да бъде, за да се зарадва на усмивката ти. И след това да не може да спре да те гледа.

Не ме интересува, че няма да може да играе голф с мен - докато има желание да играе с децата, които ще му дариш, желае да ги поощрява, да им се радва и да прощава грешките им, точно както и твоите.

Не ме интересува дали следи наличните пари в портфейла си - докато следва сърцето си, което винаги да го води към теб.

Не ме интересува за кого ще гласува - стига всяка сутрин, събуждайки се, да избира теб и да почита единствено теб.

Не ме интересува цвета на кожата му - стига да боядиса стените на дома ви в цветовете на търпението, компромисите, вниманието и нежността.

Не ме интересува с коя религия е отгледан, в коя религия вярва и дали изобщо има религия - стига да е научен да цени всеки момент от живота, всеки момент, прекаран с теб.

И накрая, мило момиче, ако попаднеш на такъв мъж, но той няма нищо общо с мен, искам да знаеш, че ние винаги ще имаме нещо общо:

Теб.

Защото в крайна сметка, прекрасно дете, единственото нещо, което трябва да направиш, за да "задържиш интереса" му е, да бъдеш СЕБЕ СИ."


Четете още:

🔴 "Гардиън": Защо трябва да гледате българския филм "Урок" тази седмица

🔴 Непознат за археолозите мост стои непокътнат 6 века в Балкана/видео/

🔴 10 признака, че си роден и израснал в България





Източник: Фрамар





Коментари

горе