Уникална рецепта премахва болката за секунди



Мирела Иванова има рецепта за обезболяване, която дава мигновен резултат! Тя е сред най-известните ни народни лечителки. Тъй като по професия е поетеса и е известна на мнозина, нейните рецепти са пробвани от доста хора и уникалното е, че наистина имат резултат, при това мигновен.
Една от най-добрите прилагани някога рецепти на Мирела Иванова е срещу болката. Става въпрос за всякаква болка по тялото. Тази рецепта служи като обезболяващо средство. Мирела Иванова си служи само с две неща, за да я изпълни. Това са чист йод и аналгин. В 30 мл. йод поставя цяла опаковка аналгин и оставя таблетките да се разтворят хубаво в чистия йод в продължение на 2 денонощия, като важно правило е сместа да стои на тъмно.

След като всичко вече е готово, лекарството може да бъде използвано. То е употребявано предимно при болки в ставите и различни навяхвания. Болното място се намазва със сместа, като количеството е на око, в зависимост от големината на мястото. Няма опасност от предозиране. По този начин се лекуват още мазоли по краката, натъртвания на опашката, болки в коленете, в гърба, във врата и други. Невероятното при рецептата на Мирела Иванова е, че болката изчезва само няколко секунди след намазването.


Четете още:

🔴 Масово реабилитилане

🔴 Рускини, женени за турци, разказаха за ислямизацията и нетърпимостта

🔴 Патентовахме в ЕС свински врат с вино





Източник: Блиц





Коментари

горе